Monday, May 29, 2017

របៀបដុតមាន់បែបស្រុកស្រែ

របៀបធ្វើ
  • ត្រូវយកមាន់ស្រែដែលមានទម្ងន់ប្រហែលមួយគីឡូកន្លះឬពីរគីឡូ។
  • លាងមាន់ឲ្យស្អាតរួចប្រលាក់មាន់ជាមួយអំបិង ស្ករ ប៊ីចេង ឲ្យសព្វល្អ។ 
  • ញាត់គល់ស្លឹកគ្រៃ ស្លឹកក្រួចសើច រំដេង ខ្ចឹមសរ ចូលទៅក្នុងពោះមាន់ឲ្យពេញ។
  • ដាំឆ្នាំងឲ្យក្តៅល្មម(កុំបើកភ្លើងខ្លាំង) ចាក់ខ្លាញ់ចូលឲ្យក្តៅរួចដាក់មាន់ចូល។ 
  • បន្ថយភ្លើងនៅកម្រឹតល្មមរហូតដល់មាន់ឆ្អិនល្អ។
  • ចំណាយពេលប្រហែល៤៥នាទីទៅមួយម៉ោងទើបមាន់ឆ្អិនល្អតាមទំហំមាន់។    របៀបធ្វើទឹកជ្រលក់មានពីរប្រភេទ លោកអ្នកអាចធ្វើទឹកត្រីផ្អែមរស់ជាតិជួរ ហិរ​ឬមួួយក៏ទឹកអំពិលទុំក៏បានតាមចំណូលចិត្ត ។ NS                                                                                                              

Related Posts

របៀបដុតមាន់បែបស្រុកស្រែ
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.