របៀបធ្វើ
- ត្រូវយកមាន់ស្រែដែលមានទម្ងន់ប្រហែលមួយគីឡូកន្លះឬពីរគីឡូ។
- លាងមាន់ឲ្យស្អាតរួចប្រលាក់មាន់ជាមួយអំបិង ស្ករ ប៊ីចេង ឲ្យសព្វល្អ។
- ញាត់គល់ស្លឹកគ្រៃ ស្លឹកក្រួចសើច រំដេង ខ្ចឹមសរ ចូលទៅក្នុងពោះមាន់ឲ្យពេញ។
- ដាំឆ្នាំងឲ្យក្តៅល្មម(កុំបើកភ្លើងខ្លាំង) ចាក់ខ្លាញ់ចូលឲ្យក្តៅរួចដាក់មាន់ចូល។
- បន្ថយភ្លើងនៅកម្រឹតល្មមរហូតដល់មាន់ឆ្អិនល្អ។
- ចំណាយពេលប្រហែល៤៥នាទីទៅមួយម៉ោងទើបមាន់ឆ្អិនល្អតាមទំហំមាន់។ របៀបធ្វើទឹកជ្រលក់មានពីរប្រភេទ លោកអ្នកអាចធ្វើទឹកត្រីផ្អែមរស់ជាតិជួរ ហិរឬមួួយក៏ទឹកអំពិលទុំក៏បានតាមចំណូលចិត្ត ។ NS
របៀបដុតមាន់បែបស្រុកស្រែ
4/
5
Oleh
Unknown