ខជើងជ្រូកជាមុខម្ហូបមួយដ៏ពេញនិយមកនៅក្នុងតំបន់អាស៊ី ដូច្នេះហើយប្រទេសនិយមួយៗមាន
របៀបធ្វើខុសៗគ្នា។ ថ្ងៃនេះ«ធ្វើលេង»សូមលើកយកវិធីខជើងជ្រួកបែបសាមញ្ញ ងាយស្រួលធ្វើតែមានរសជាតិឆ្ងុយឆ្ងាញ់។
គ្រឿងផ្សំ
របៀបធ្វើខុសៗគ្នា។ ថ្ងៃនេះ«ធ្វើលេង»សូមលើកយកវិធីខជើងជ្រួកបែបសាមញ្ញ ងាយស្រួលធ្វើតែមានរសជាតិឆ្ងុយឆ្ងាញ់។
គ្រឿងផ្សំ
ជើងជ្រូកចំនួនពីរគីឡូ
ស្ករត្នោត
ម្រេច
ខ្ទឹមសរ
ផ្កាចន្ទ
ទឹកស៊ីអ៊ីវខាប់
របៀបធ្វើ
លាងជើងជ្រួកឲ្យស្អាតកាប់ដុំៗល្មមហូប កុំកាប់តួចពេក។
ដាំឆ្នាំងឲ្យក្តៅកូរស្ករត្នោតឲ្យឡើងព័ណ៌ក្រហមជើងអង្ក្រង
រួចដាកខ្ទឹមសរចិញ្ច្រាំម្រេចនិងប៉ូចកាក់ចូលកូរឲ្យឆ្ងុយរួចចាក់ជើងជ្រួកចូល។
កូរឲ្យសព្វបើកភ្លើងល្មមប្រហែល១០នាទីរួចថែមទឹកចូលដាក់ទឹកស៊ីអៀវខាប់មួយស្លាបព្រាបាយដើម្បីឲ្យព័ណ៌ក្រហមមុតល្អ។
រម្ងាស់ប្រមាណ១ម៉ោងកន្លះជាការស្រេច។
ថែមប៊ីចេង អំបិលតាមចំណូលចិត្ត ។
ចំណាំ
លោកអ្នកអាចខជាមួយពងទាឬបន្លែខាត់ណា,ស្ពៃជូរឬផ្សិតតាមចំណូលចិត្ត៕
ខជើងជ្រូក
4/
5
Oleh
Unknown