Friday, May 26, 2017

របៀបធ្វើផាកឡូវ

វិធីធ្វើសាច់ផាកឡូវ គ្រឿងក្នុងជ្រួក
_ លាងសំអាតគ្រឿងក្នុងជ្រួកឲ្យស្អាតជាមួយទឹកខ្មិះនិងអំបិល ឲ្យបាន៤ទៅ៥ទឹក។
- ដាក់ឆ្នាំងបើកភ្លើងល្មមៗដាក់ស្កត្នោតចូលរំលីងវាឲ្យឡើងព័ណ៌ជើងអង្រ្កងរួចដាក់ផ្កាចន្ទ ប៉ូចកាក់និងខ្ចឹមសរចូល។ កូរឲ្យឡើងឆ្ងុយរួចដាក់គ្រឿងក្នុងជ្រួកចូលកូរឲ្យសព្វ។ គ្រប​ទុក​ប្រហែល៥នាទីកូរម្តងទៀត រួចបើកភ្លើងឲ្យក្តៅល្មមប្រមាណ៤៥នាទីជាការស្រេច។

ចំណាំ: គ្រឿងក្នុងជ្រួកសូមកុំរម្ងាស់វាយូរពេកព្រោះ​បើវារលួយពេកនោះ​សាច់ផាកឡូវរបស់​យើងនឹងមិនមានរសជាតិឆ្ងាញ់ទេ។
   

Related Posts

របៀបធ្វើផាកឡូវ
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.