វិធីធ្វើសាច់ផាកឡូវ គ្រឿងក្នុងជ្រួក
_ លាងសំអាតគ្រឿងក្នុងជ្រួកឲ្យស្អាតជាមួយទឹកខ្មិះនិងអំបិល ឲ្យបាន៤ទៅ៥ទឹក។
- ដាក់ឆ្នាំងបើកភ្លើងល្មមៗដាក់ស្កត្នោតចូលរំលីងវាឲ្យឡើងព័ណ៌ជើងអង្រ្កងរួចដាក់ផ្កាចន្ទ ប៉ូចកាក់និងខ្ចឹមសរចូល។ កូរឲ្យឡើងឆ្ងុយរួចដាក់គ្រឿងក្នុងជ្រួកចូលកូរឲ្យសព្វ។ គ្របទុកប្រហែល៥នាទីកូរម្តងទៀត រួចបើកភ្លើងឲ្យក្តៅល្មមប្រមាណ៤៥នាទីជាការស្រេច។
ចំណាំ: គ្រឿងក្នុងជ្រួកសូមកុំរម្ងាស់វាយូរពេកព្រោះបើវារលួយពេកនោះសាច់ផាកឡូវរបស់យើងនឹងមិនមានរសជាតិឆ្ងាញ់ទេ។
_ លាងសំអាតគ្រឿងក្នុងជ្រួកឲ្យស្អាតជាមួយទឹកខ្មិះនិងអំបិល ឲ្យបាន៤ទៅ៥ទឹក។
- ដាក់ឆ្នាំងបើកភ្លើងល្មមៗដាក់ស្កត្នោតចូលរំលីងវាឲ្យឡើងព័ណ៌ជើងអង្រ្កងរួចដាក់ផ្កាចន្ទ ប៉ូចកាក់និងខ្ចឹមសរចូល។ កូរឲ្យឡើងឆ្ងុយរួចដាក់គ្រឿងក្នុងជ្រួកចូលកូរឲ្យសព្វ។ គ្របទុកប្រហែល៥នាទីកូរម្តងទៀត រួចបើកភ្លើងឲ្យក្តៅល្មមប្រមាណ៤៥នាទីជាការស្រេច។
ចំណាំ: គ្រឿងក្នុងជ្រួកសូមកុំរម្ងាស់វាយូរពេកព្រោះបើវារលួយពេកនោះសាច់ផាកឡូវរបស់យើងនឹងមិនមានរសជាតិឆ្ងាញ់ទេ។
របៀបធ្វើផាកឡូវ
4/
5
Oleh
Unknown