Tuesday, June 27, 2017

របៀបស្លរង៉ាំង៉ូវ

ង៉ាំង៉ូវ ជាមុខម្ហូបមួួប្រភេទេពេញនិយមណាស់សម្រាប់ប្រជាជនខ្មែរ។ស្លរង៉ាំ​ង៉ូវ គេអាច​ស្លរជាមួយ​សាច់មាន់ សាច់ទា ត្រី ឬ ជើងជ្រួកតាមចំណូលចិត្ត៕  ដូច្នេះហើយ​ថ្ងៃនេះ​«ធ្វើលេង»​សូមនាំ​យកនូវរបៀបធ្វើសម្លរនេះដែលមានដូចខាងក្រោម៖


Related Posts

របៀបស្លរង៉ាំង៉ូវ
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.